Sessió de benvinguda de voluntaris

Dijous passat, 18 de març, en comptes de la reunió de la Comissió Organitzadora, té lloc la sessió de benvinguda dels voluntaris. Els agraïm enormement el seu suport i la bona disposició a col·laborar amb la plataforma, i sobretot les ganes i les bones idees, que ens feien falta.

Certament, han arribat en el moment oportú, quan calia posar fil a l’agulla a l’organització d’actes i l’establiment de calendari. En resum, a banda de presentacions ràpides i comentaris fugaços sobre la Comissió, ens posem a treballar, amb energies renovades, per les cares noves.

Sorgeixen suggeriments genials i, en una hora escassa de reunió, pràcticament enllestim el calendari d’actes i es distribueixen moltes de les tasques associades: sorteig de mones de Pasqua artesanals, gralles i cucaferes, performance i sessió de DJ, parada per Sant Jordi, punts de llibre de la plataforma, lectura de poemes, concerts, sopars i esmorzars, bingo, xocolatades i espectacles infantils...

En fi, si aconseguim concretar-ho tot, haurem tancat el calendari d’actes!

Gràcies, a totes, per haver vingut, pel suport, per les idees...! Us esperem dijous i animem la resta de voluntaris que no va poder venir a compartir una estona amb nosaltres i participar de l’organització d’aquesta fita històrica que, de ben segur, hauria de poder canviar les coses!

Per cert, s’ha aprovat l’acta de la reunió anterior, dimarts 16 de març, que com sempre podeu consultar.