Més sessions extraordinàries de l’Organitzadora

La velocitat vertiginosa amb què s’acosta el 25 d’abril ens obliga a continuar reunint-nos extraordinàriament. Dilluns passat, 22 de març, posem sobre la taula totes les tasques que resulten de l’organització, diumenge vinent, 28 de març, del vermut popular.

El fet d’organitzar el mateix acte simultàniament als tres pobles del municipi —s’anul·la el vermut de les Gunyoles perquè s’ha suspès la missa del diumenge de Rams— triplica les feines que cal fer i divideix per tres el nombre de voluntaris disponibles per a l’acte...

En qualsevol cas, bones notícies: tenim cartells, tenim butlletes per a la rifa, hi haurà beure i menjar, i sobretot moltes ganes d’encetar la programació d’actes. Ens confirmen que els grallers faran soroll i que l’Ajuntament ens cedeix el bestiari per fer més guarnit l’acte. Gràcies!!!

Com sempre, podeu consultar l’acta de la sessió anterior, en què es descriuen abastament les diverses activitats que s’han anat proposant per mobilitzar els veïns del municipi i convocar-los a les urnes el 25 d’abril.