28 de març: vermut popular

Diumenge vinent, 28 de març, la plataforma dóna el tret de sortida a les activitats de sensibilització que s’aniran organitzant fins al 25 d’abril amb tres vermuts populars als pobles de la Secuita, l’Argilaga i Vistabella. Hi haurà beure, menjar i xerinola; farem campanya, i esperem que tothom hi pugui assistir.

S’aprofitaran aquests actes per distribuir material informatiu sobre les consultes populars i es durà a terme una rifa de mones de Pasqua elaborades per una voluntària de la plataforma —gràcies, Teresa!

Les butlletes per participar en les rifes (una a cada poble on es faran els vermuts) es poden adquirir anticipadament als comerços del municipi, però també el mateix diumenge, durant l’acte. La recaptació de la venda de butlletes per a la rifa es destinarà al finançament de les despeses que resultin d’organitzar la consulta i els diversos actes per difondre-la entre els veïns.

Els horaris i els llocs de celebració dels vermuts són els següents:
  • L’Argilaga, plaça de l’Església, 12 hores
  • La Secuita, plaça de la Font, 13 hores
  • Vistabella, plaça del Dr. Gaspà, 14 hores
Cal notar que, inicialment, s’havia previst la mateixa activitat a les Gunyoles, però atès que s’ha suspès la missa tradicional del dia de Rams en aquesta població s’ha considerat convenient anul·lar també el vermut de la plataforma.

Animem, doncs, els veïns de les Gunyoles a participar del vermut a qualsevol dels altres tres pobles del municipi. En qualsevol cas, els reservem una mona, i farem la rifa que teníem programada amb els números que els veïns adquireixin.

Si voleu col·laborar-hi no dubteu a fer-nos un correu (lasecuitadecideix@gmail.com): qualsevol tipus d’ajuda serà més que ben rebuda!

Si el que voleu és que us toqui la mona, compreu números... Us assegurem que teniu més probabilitats que amb la Loto 6/49 (o qualsevol altra)! Demaneu-ne als establiments del poble i, si no en tenen, aviseu-nos; farem de manera que no us quedeu sense! I sempre us quedarà el mateix diumenge...

En qualsevol cas, si el que voleu és menjar i beure, veniu al vermut! Us hi esperem!!!