Bona acollida del manifest, en l’assemblea general de divendres

Divendres passat, 12 de març de 2010, va tenir lloc l’assemblea general de la plataforma. Com s’havia previst, un cop donada la benvinguda als assistents, una cinquantena de veïns del municipi, se’ls va explicar el moviment de les consultes i els antecedents més immediats, l’organització i el funcionament de La Secuita Decideix, les bases i característiques de les consultes del 25 d’abril, la necessitat de mobilitzar tants voluntaris com sigui possible i d’obtenir tantes adhesions com es pugui, i la qüestió del finançament de la iniciativa.

Acte seguit es va llegir el manifest i la pregunta del referèndum, i es va sotmetre a votació. El resultat: 48 sís i 1 abstenció.

En el torn obert de paraules, diversos assistents del públic es van interessar per les actuacions que s’organitzaran des de la plataforma per fomentar la participació, i difondre i dinamitzar la iniciativa. En aquest sentit, La Secuita Decideix ha programat una trobada de voluntaris per aquest dijous vinent, 18 de març, a fi de posar fil a l’agulla a l’organització d’actes, que es concentraran especialment durant els vint primers dies d’abril.