Crida a les entitats

El suport de les entitats del municipi és fonamental per garantir l’èxit de la plataforma pel dret a decidir, a més duna alta participació de vot el dia de la consulta (o anticipadament). Per això, hem enviat cartes i butlletes d’adhesió a totes les associacions per demanar-los que s’adhereixin a la iniciativa.

És important que les associacions del municipi s’impliquin, en la mesura que puguin, en la campanya de suport a la consulta, atès que molts veïns en formen part, però també perquè són un referent per a una bona part de la població i això pot contribuir a motivar la participació.

Qualsevol ajuda és útil: des de la simple adhesió de l’entitat com a mostra de suport a la iniciativa, fins a l’aportació de finançament per sufragar les despeses d’organitzar la consulta, passant per la participació dels membres de l’entitat com a voluntaris o la implicació de l’associació en actes de difusió i dinamització de la plataforma. Sigui el que sigui, ens interessa!

En qualsevol cas, si voleu donar suport a la plataforma, no dubteu a apuntar-vos-hi!

Hi ha un formulari al blog per registrar tant els voluntaris com les adhesions, i si preferiu que us fem arribar butlletes en paper, demaneu-ne, us portarem totes les que necessiteu!